"Nagyon szeretem Panni óráit! Sokáig kerestem azt a sportot, ami feltölt és kikapcsol! Minden óra más, ezért nagyon változatos! Szeretem, mert Panni nagyon profi és maximalista, nagyon jó szakember és az órák hangulatai is szuperek! Csak ajánlani tudom! Én imádom!!!" (Zsani, 39) *** "Panni nagyon jó és változatos órákat tart. Mindig figyelemmel kíséri a gyakorlatok helyes kivitelezését, és odafigyel mindenkire. Emellett nagyon kedves edző. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" (Zsófi, 29) *** "Mindenre figyelő, bombatestű, kedves rabszolgahajcsár! Mosolyogva tapossa ki a belemet minden egyes alkalommal! Köszönöm!" (K. Timi, 37) *** "Rendszeresen járok ide, nagyon kedves, profi az edző. Fájós derekamra remek gyakorlatokat kapok! A napom fénypontja amikor eljövök ide edzeni." (Nóri, 32) *** "Imádom Panni óráit :) Amióta ide járok, nem volt még két ugyanolyan óra, minden alkalommal feszegeti a határaim, kacagva küzdünk, de nagyon megéri. :)" (Orsi, 41) *** "Jó hangulatú órák Panni személyiségével és szakértelmével fűszerezve. Kell ennél több...? Próbáld ki te is. A siker garantált!" (Kriszti, 38) *** "Panni vidám, közvetlen, segítőkész edző. Nagyon élvezem az edzéseket, mert változatosak, jól felépítettek, sokféle eszközt használunk. Aki családias környezetben szeretne profi szakember segítsével fejlődni, erősödni ne habozzon, feltétlen jöjjön." (Zs-S. Timi, 37) *** "Szuper edzések! Panni a leglelkiismeretesebb személyi edző, akivel találkoztam! Szuper hatékony és mindig változatos feladatok! Az izomláz garantált!!!! Szívből ajánlom!" (Judit, 38) *** "Profi edző, kemény és változatos edzések, szuper hangulat és garantált fejlődés." (Veronika, 31) *** "Amikor csak tehetem, betérek ide egy jót edzeni! Izomláz garantált!!" (Dóri, 27) *** "Panni nagyon sokat segített abban,hogy várandósan is fitt maradjak, most pedig szuper kikapcsolódás és feltöltődés, amíg a kisbaba alszik." (Eszter, 28) *** "Ezek az edzések minden pénzt megérnek! Panni szakmailag nagyon felkészült, hiteles és rendkívül lelkes edző. Megfordultam már sok edzésen, de sehol nem tapasztaltam ilyen változatosságot, szakmaiságot és nem utolsó sorban szuper hangulatot. Amióta ismerem, csak hozzá járok!" (Petra, 35)

Baráti társaságok edzése (3 vagy 4 fő nem órarendi edzése)

Személyi, vagy páros edzésre jársz, de csatlakozna hozzátok még egy barátnő? Két-három másik kollégáddal szívesen járnátok edzeni, de a csoportos óra időpontja nem megfelelő? Jelentkezettek 3, vagy 4 fős, nem órarendi edzésre!

Első alkalommal sor kerül egy állapotfelmérésre és beszélgetésre, amelyen az egészségi állapotra vonatkozó információkon túl fény derül sportmúltra, aktuális sportolási szokásokra, rövid, illetve hosszú távú célokra. A testösszetétel elemzését követően feltérképezzük a kondicionális és koordinációs képességeket alapgyakorlatok elvégzésével. A tapasztalatokat összegezve tudunk tervezni a jövőre vonatkozóan. Bizonyos időközönként újrateszteléssel az eredményeket regisztráljuk és megbeszéljük.

Hatalmas előnye ennek az óratípusnak az órarendi, csoportos órákhoz képest, hogy nem kell igazodnod a fix időpontú csoportos órákhoz, illetve a gyakorlatok specifikusan a te mozgásállapotodnak és céljaidnak megfelelőek. További pozitívuma, hogy baráti társaságon belül a jó hangulat és egymás motiválása garantált, így sem unatkozni, sem lemaradni nem fogsz az edzésen.

Jelentkezem!