"Panni nagyon jó és változatos órákat tart. Mindig figyelemmel kíséri a gyakorlatok helyes kivitelezését, és odafigyel mindenkire. Emellett nagyon kedves edző. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" (Zsófi, 29) *** "Jó hangulatú órák Panni személyiségével és szakértelmével fűszerezve. Kell ennél több...? Próbáld ki te is. A siker garantált!" (Kriszti, 38) *** "Amikor csak tehetem, betérek ide egy jót edzeni! Izomláz garantált!!" (Dóri, 27) *** "Imádom Panni óráit :) Amióta ide járok, nem volt még két ugyanolyan óra, minden alkalommal feszegeti a határaim, kacagva küzdünk, de nagyon megéri. :)" (Orsi, 41) *** "Nagyon szeretem Panni óráit! Sokáig kerestem azt a sportot, ami feltölt és kikapcsol! Minden óra más, ezért nagyon változatos! Szeretem, mert Panni nagyon profi és maximalista, nagyon jó szakember és az órák hangulatai is szuperek! Csak ajánlani tudom! Én imádom!!!" (Zsani, 39) *** "Panni vidám, közvetlen, segítőkész edző. Nagyon élvezem az edzéseket, mert változatosak, jól felépítettek, sokféle eszközt használunk. Aki családias környezetben szeretne profi szakember segítsével fejlődni, erősödni ne habozzon, feltétlen jöjjön." (Zs-S. Timi, 37) *** "Szuper edzések! Panni a leglelkiismeretesebb személyi edző, akivel találkoztam! Szuper hatékony és mindig változatos feladatok! Az izomláz garantált!!!! Szívből ajánlom!" (Judit, 38) *** "Profi edző, kemény és változatos edzések, szuper hangulat és garantált fejlődés." (Veronika, 31) *** "Mindenre figyelő, bombatestű, kedves rabszolgahajcsár! Mosolyogva tapossa ki a belemet minden egyes alkalommal! Köszönöm!" (K. Timi, 37) *** "Panni nagyon sokat segített abban,hogy vàrandósan is fitt maradjak, most pedig szuper kikapcsolódàs és feltöltődés, amíg a kisbaba alszik." (Eszter, 28) *** "Rendszeresen járok ide, nagyon kedves, profi az edző. Fájós derekamra remek gyakorlatokat kapok! A napom fénypontja amikor eljövök ide edzeni." (Nóri, 32) *** "Panni szakmailag nagyon felkészült, hiteles és rendkívül lelkes edző. Megfordultam már sok edzésen, de sehol nem tapasztaltam ilyen változatosságot, szakmaiságot és nem utolsó sorban szuper hangulatot. Amióta ismerem, csak hozzá járok!" (Petra, 35)

2017.11.15

A személyi és páros edzések mellett kis létszámú csoportos órák indulnak a Szeparé Mozgásstúdióban!
Elveszettnek érzed magad a fitness termek 20-30 fős csoportos óráin, de egy személyi edzést anyagilag nem engedhetsz meg magadnak?
Akkor gyere és próbáld ki a Szeparé Mozgásstúdió maximum 3 fős csoportos óráit!

A kis létszámnak köszönhetően tisztában leszek a mozgásállapotoddal, erősségeiddel, gyengeségeiddel és az óra során szem előtt tartom ezeket. Ez nem futószalag!

Mikor? Hétfőnként és csütörtökönként 18:00-tól 19:00-ig.
Mennyiért? Egy alkalom 1500 Ft/fő.
Milyen órákra mehetek? Funkcionális köredzésre, amely során a főbb izomcsoportokat erősítő és állóképességet fejlesztő gyakorlatok váltják egymást. Az órákon sokféle eszközzel (TRX, gumikötél, gumiszalag, ugrókötél, haskerék, fit ball, soft ball, dynair párna, súlyzók), illetve saját testsúllyal dolgozunk.

Két dolgod maradt:
1. A korlátozott férőhely miatt bejelentkezni az órára telefonon (20/ 312 27 57), vagy itt, a facebook-on! Kérlek tartsd szem előtt, hogy bejelentkezés nélkül lehetséges, hogy nem férsz be az edzésre.
2. Ne felejtsd el bepakolni az edzőcipődet, kényelmes ruhát, vizet és indulhat is az edzés!
Az órák november 27-én elindulnak!