"Nagyon szeretem Panni óráit! Sokáig kerestem azt a sportot, ami feltölt és kikapcsol! Minden óra más, ezért nagyon változatos! Szeretem, mert Panni nagyon profi és maximalista, nagyon jó szakember és az órák hangulatai is szuperek! Csak ajánlani tudom! Én imádom!!!" (Zsani, 39) *** "Panni nagyon jó és változatos órákat tart. Mindig figyelemmel kíséri a gyakorlatok helyes kivitelezését, és odafigyel mindenkire. Emellett nagyon kedves edző. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" (Zsófi, 29) *** "Mindenre figyelő, bombatestű, kedves rabszolgahajcsár! Mosolyogva tapossa ki a belemet minden egyes alkalommal! Köszönöm!" (K. Timi, 37) *** "Rendszeresen járok ide, nagyon kedves, profi az edző. Fájós derekamra remek gyakorlatokat kapok! A napom fénypontja amikor eljövök ide edzeni." (Nóri, 32) *** "Imádom Panni óráit :) Amióta ide járok, nem volt még két ugyanolyan óra, minden alkalommal feszegeti a határaim, kacagva küzdünk, de nagyon megéri. :)" (Orsi, 41) *** "Jó hangulatú órák Panni személyiségével és szakértelmével fűszerezve. Kell ennél több...? Próbáld ki te is. A siker garantált!" (Kriszti, 38) *** "Panni vidám, közvetlen, segítőkész edző. Nagyon élvezem az edzéseket, mert változatosak, jól felépítettek, sokféle eszközt használunk. Aki családias környezetben szeretne profi szakember segítsével fejlődni, erősödni ne habozzon, feltétlen jöjjön." (Zs-S. Timi, 37) *** "Szuper edzések! Panni a leglelkiismeretesebb személyi edző, akivel találkoztam! Szuper hatékony és mindig változatos feladatok! Az izomláz garantált!!!! Szívből ajánlom!" (Judit, 38) *** "Profi edző, kemény és változatos edzések, szuper hangulat és garantált fejlődés." (Veronika, 31) *** "Amikor csak tehetem, betérek ide egy jót edzeni! Izomláz garantált!!" (Dóri, 27) *** "Panni nagyon sokat segített abban,hogy várandósan is fitt maradjak, most pedig szuper kikapcsolódás és feltöltődés, amíg a kisbaba alszik." (Eszter, 28) *** "Ezek az edzések minden pénzt megérnek! Panni szakmailag nagyon felkészült, hiteles és rendkívül lelkes edző. Megfordultam már sok edzésen, de sehol nem tapasztaltam ilyen változatosságot, szakmaiságot és nem utolsó sorban szuper hangulatot. Amióta ismerem, csak hozzá járok!" (Petra, 35)

Jóga

Hatha (kezdő)
A tradicionális Hatha jógatípusra épül tulajdonképpen az összes jógafajta. Ajánlott akár kezdő gyakorlók számára is, hiszen a hangsúly az ászanák (jógapózok) pontos megtanulásán, kivitelezésén van. Alkalmas az ideális testsúly elérésére, hajlékonyság fokozásra és stresszoldásra is.

Vinyasza Flow (középhaladó)
A Vinyasza Flow egy dinamikus óratípus, ahol rövid ideig tartjuk a pózokat és nagy hangsúlyt fektetünk a helyes légzésre, hogy ezzel irányítva "áramoljunk" egyik ászanából a másikba. Ehhez az óratípushoz minimális fizikai erőnlétre van szükség, ajánlott azoknak, akik szeretnek mozogni, végeznek valamilyen más sportot, dinamikusabb beállítottságúak. Az elfáradás garantált!

Stresszoldó Yin jóga (bárkinek)
A yin jóga egy nagyon lassú, befelé figyelő jógatípus, ahol a pózokat sokáig, akár 5 percig is tartjuk. Ezalatt lehetőségünk van hátrahagyni az aktuális gondolatokat, stresszt és csak az elmélyülésre, önmagunk megismerésére, a jelen pillanatra koncentrálni. A yin jógában a pózok nagy többsége passzív, lényeg a belelazulás, egészen a test legmélyebb rétegeiig. Megtanít befelé figyelni. Nemtől, életkortól, fizikai állapottól függetlenül bárki számára ajánlott.

Jelentkezem! Megnézem az órarendet!