"Panni vidám, közvetlen, segítőkész edző. Nagyon élvezem az edzéseket, mert változatosak, jól felépítettek, sokféle eszközt használunk. Aki családias környezetben szeretne profi szakember segítsével fejlődni, erősödni ne habozzon, feltétlen jöjjön." (Zs-S. Timi, 37) *** "Imádom Panni óráit :) Amióta ide járok, nem volt még két ugyanolyan óra, minden alkalommal feszegeti a határaim, kacagva küzdünk, de nagyon megéri. :)" (Orsi, 41) *** "Jó hangulatú órák Panni személyiségével és szakértelmével fűszerezve. Kell ennél több...? Próbáld ki te is. A siker garantált!" (Kriszti, 38) *** "Panni nagyon jó és változatos órákat tart. Mindig figyelemmel kíséri a gyakorlatok helyes kivitelezését, és odafigyel mindenkire. Emellett nagyon kedves edző. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" (Zsófi, 29) *** "Nagyon szeretem Panni óráit! Sokáig kerestem azt a sportot, ami feltölt és kikapcsol! Minden óra más, ezért nagyon változatos! Szeretem, mert Panni nagyon profi és maximalista, nagyon jó szakember és az órák hangulatai is szuperek! Csak ajánlani tudom! Én imádom!!!" (Zsani, 39) *** "Szuper edzések! Panni a leglelkiismeretesebb személyi edző, akivel találkoztam! Szuper hatékony és mindig változatos feladatok! Az izomláz garantált!!!! Szívből ajánlom!" (Judit, 38) *** "Profi edző, kemény és változatos edzések, szuper hangulat és garantált fejlődés." (Veronika, 31) *** "Mindenre figyelő, bombatestű, kedves rabszolgahajcsár! Mosolyogva tapossa ki a belemet minden egyes alkalommal! Köszönöm!" (K. Timi, 37) *** "Amikor csak tehetem, betérek ide egy jót edzeni! Izomláz garantált!!" (Dóri, 27) *** "Panni nagyon sokat segített abban,hogy vàrandósan is fitt maradjak, most pedig szuper kikapcsolódàs és feltöltődés, amíg a kisbaba alszik." (Eszter, 28) *** "Rendszeresen járok ide, nagyon kedves, profi az edző. Fájós derekamra remek gyakorlatokat kapok! A napom fénypontja amikor eljövök ide edzeni." (Nóri, 32) *** "Panni szakmailag nagyon felkészült, hiteles és rendkívül lelkes edző. Megfordultam már sok edzésen, de sehol nem tapasztaltam ilyen változatosságot, szakmaiságot és nem utolsó sorban szuper hangulatot. Amióta ismerem, csak hozzá járok!" (Petra, 35)

Panni

Megyesi-Szijártó Anna vagyok, gyógypedagógus (szomatopedagógus), aerobik és személyi edző, pilates oktató. Nem untatnálak a sportmúltammal – röviden összefoglalva 2008 óta nem tudom elképzelni úgy egy hetemet, hogy ne legyen benne legalább 4 funkcionális edzés, illetve egy Bikram jóga. Tavasztól pedig bringázom, amikor csak tehetem.

Végzettségeim:
- ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar - BA, MA képzés
- Fitness Company - aerobik sportedző
- Fitness Company - pilates oktató
- Weider Professional Fitness Trainer - személyi edző

Korábbi munkahelyeim:
- Astoria Fitness - aerobik és személyi edző
- Mozgásjavító Általános Iskola - mozgásnevelő, aerobik edző
- SUHANJ! Fitness - szakmai koordinátor, aerobik és személyi edző

2017 októbere óta saját vállalkozásom keretein belül, Dunakeszin tartok funkcionális személyi, páros és kiscsoportos edzéseket. Ne hagyd ki az edzéseimet, ha fontos számodra, hogy az órák változatosak, pörgősek és jó hangulatúak legyenek. Az óráimat maximális erőbedobással és figyelemmel vezetem, hogy midenki sikerélménnyel távozhasson és motiváltan, újabb kihívásokra készen érjen vissza.

Fanni

Kiss Fanni Flóra vagyok, jógaoktató. 2015-ben tévedtem be először Zoliékhoz a Jóga Life-ba. Akkor már hosszú ideje győzködtek az ismerőseim, hogy a jóga milyen jó dolog, de nem hittem nekik. Pár alkalom után ottragadtam. Szerettem, hogy kimozdított a hétköznapi mókuskerékből, és hogy szeretettel, elfogadással fordultak felém. Végre nem kellett teljesítenem. Minden pont úgy volt jó, ahogy aznap ment. Aztán mikor egy elég nehéz helyzetbe kerültem, úgy döntöttem megpróbálkozom az oktatóképzéssel, mert úgy éreztem, hogy a jóga átsegít a nehézségeken, és ezt szeretném másoknak is megmutatni. Az oktatóképzés új lehetőségeket, új pozitív energiákat hozott. És nem az a legjobb benne, hogy most már elérem a lábujjam, vagy meg tudok csinálni egy nehezebb ászanát, hanem ahogy megváltoztatta a hozzáállásom, a szemléletmódom, és persze a sok szuper ember, akikkel a jóga hozott össze.

Szeretettel várlak jógaóráimon, hogy megtapasztald a befelé figyelés hogyan változtatja meg neked is a hozzáállásodat, a világról alkotott képedet. De jöhetsz csak a mozgás, mosolygás, a jó társaság vagy az óra végi 5-10 perces relaxáció kedvéért is.

A lényeg, hogy jól érezd magad!

Végzettségeim:
- 2017-18 Atma Center 6 az 1-ben jógaoktatói képzés (jógaterápia, vinyasza flow, yin, csipőnyitás, agni, detox jógatípus)
- 2018 Mandala Vinyasza Flow jógaoktatói továbbképzés